Logo

Panasonic TX-P50C3

Panasonic TX-P50C3 er en 50" tv basert på Plasma teknologi. Apparatet har en oppløsning på 1024 x 768 pixler. Billigste pris observert i butikk er kr 5 487,-.

Bildeegenskaper
TV-apparatet er bygd på Plasma teknikk, en teknikk som av mange mener er den som gir best bildekvalitet.

600Hz Sub Field Drive teknologien som apparatet er utstyrt med gjør at panelets plasma celler blinker 10 x pr bilde. Ved en bildefrekvens på 60Hz vil hver plasma celle blinke 10 ganger. Dette gir skarpere bilder når objekter er i bevegelse.

Apparatet er utstyrt med Vreal Plus bildeprosessor som er en videreutvikling av Vreal prosessoren.

Lydegenskaper
Apparatet er har høyttalere integrert i kabinettet. Forsterkeren som driver høyttalerne er oppgitt til ytelse på 2 x 10 Watt.

Den innebygde Dolby Digital Plus dekodingen sikrer at TV-apparatet støtter dette høykvaliteslydformatet som benyttes på en rekke Blu-Ray filmer.

Multimediafunksjoner
Dagens TV-apparater får ofte flere og flere funksjoner som man tidligere måtte ha en PC for å kunne gjøre. Dette apparat er ikke noe unntak.

SD-kortinngangen gjør det enkelt å se på bilder i full HD-kvalitet. Se og vis bildene og filmene dine rett etter at du har tatt dem. Sett helt enkelt et SD-minnekort i VIERA for å vise bilder og videoer på den store skjermen. Du kan også nyte en spesiell bakgrunnsmusikk, rammer til lysbilder og overgangseffekter.

Tilkoblinger
TV apparatet er utstyrt med en rekke tilkoblingsmuligheter. Det har 2 HDMI, 1 komponent, 1 kompositt, 1 Scart A- innganger.

Tuner
Apparatet er utstyrt med både analog og digital Tuner. Den digitale tuneren er godkjent av Canal Digital og Riks-TV. Dette betyr at du kan se på TV fra disse leverandørene uten å måtte ha en seperat dekoder. Alt du trenger å er kjøpe inn et programkort og sette det inn i tv.

Kalibreringsmuligheter
For å få best mulig ut av et TV-apparat er det viktig at man har gode muligheter for å kalibrere bildet til en mest mulig korrekt gjengivelse. For å et mest mulig korrekt bilde medfører det ofte en kalibrering av fargemetning, gråskala (fargetone), gamma kurve og fargerom.

For kalibrering av fargenivå og fargetone er TX-P50C3 utstyrt med egne justeringsmuligheter for dette.

ISFDenne modellen er utstyrt med såkalt Full Color Management System (CMS) som gjør at man har gode mulighet til å justere fargene perfekt i henhold til standarder. For justering av korrekt gammakurve har apparatet egne kontroller for dette. Hvis du ønsker å lære mer hvordan du selv kan justere TV-apparatet til et best mulig resultat, kan du lese vår guide om kalibrering ved hjelp av DVE eller guiden for kalibrering ved hjelp av HCFR.

Diskuter i vårt forum
Dette apparatet har en offisiell tråd i forumet hvor det er samlet informasjon mye informasjon om denne modellen. Her finner du også spørsmål fra andre brukere og lenker til eventuelle tester på nettet. Den offisielle tråden finner du her.

Annonse
Tekniske spesifikasjoner
Modellnavn TX-P50C3
Pris kr 5 487,-
Størrelse 50"
Oppløsning 1024 x 768
Bildeteknologi 600 Hz Sub Field Drive, Vreal Plus
Multimediafunksjoner VIERA Image Viewer
Finn butikker for Panasonic TX-P50C3
TV-Apparater
I vår omfattende TV-Guide finner du alt du trenger å vite om TV-apparater og forskjellene mellom de forskjellige teknologiene som benyttes.