Logo

IFA i Berlin - Bilde

Det er alltid med en viss spenning man drar til Berlin for å gå på IFA, verdens største elektronikkmesse. Her er våre opplevelser av IFA på bildesiden.
Les

Mye moro for dingsefrelste

Det er et stykke å dra for å komme til Berlin, og for de som kun er interessert i lyd er jo messen bare en parentes. Heldigvis er det mye annet å se, og mange hyggelige mennesker å snakke med.
Les

Nå kommer de gode 3D-projektorene!

Noe av de mest spennende som skjedde på IFA i Berlin finner vi under samlebetegnelsen projektorer. Mange produsenter av projektorer slipper nemlig sine produkter på denne messen, og nyhetene sto i kø.
Les

Norrøn kraftpakke!

Da jeg var liten fikk jeg vite at tre ting på en gang - nei, det var ikke mulig. Så kom Kinderegget og snudde opp ned på den saken. Nå er jeg godt voksen og får nok en gang den samme opplevelsen. En meget bra integrert forsterker, strålende DAC-muligheter og et fullblods RIAA-trinn i et og samme skall? Joda, med Bladelius Thor MKIII er så visst alle gode ting tre.
Les

AVANSERT OG FLOTT

Høyttalere med ekte trefinér spiller ikke nødvendigvis bedre enn de som er trukket med vinylfolie, men det er en viss sjanse for at de blir plassert litt friere i rommet og dermed blir mindre påvirket at rommets akustikk.
Les

iPodens beste venn?

Phiaton er et relativt nytt merke i Norge, og spesialiserer seg på hodetelefoner, øreplugger og dockingstasjoner. Fellesnevneren er at de alle har et elegant design og solid byggekvalitet. Står så de indre kvalitetene i stil med det særdeles vellykkede eksteriøret?
Les

En ekte universalspiller

Oppo har satt seg som mål å lage den eneste spilleren du behøver hvis du er opptatt av film og musikk avspilt i en rekke forskjellige formater. Med så mye audiofilt snadder på innsiden kan vel ikke dette gå helt galt?
Les

Mye utstyr og god lyd

Vi var meget imponerte over den noe mindre receiveren VSX-921. Det var det også andre som var i og med at den også fikk årets EISA-Award for beste hjemmekinoreceiver for 2011-2012. Hvordan står VSX-2021 seg i konkurransen?
Les

Bra alternativ for budsjettkinoen

Selv om dette høyttalersettet totalt sett er langt fra gratis, må det regnes inn som et nytt og interessant alternativ i den beinharde budsjettklassen. Denne pakken får du for et eller annet sted i nærheten av ti tusen kroner, og den passer perfekt til de surroundreceiverne opp mot ti tusen kroner vi har testet i det siste.
Les

Svart Magi

Nå skal det være 3D, og da kan ikke de gode gamle produsentene av projektorer være de som henger etter. Spenningen var til å ta og føle på da vi endelig fikk Sharp XV-Z17000 på plass i testrommet.
Les

Jo mørkere, jo bedre

Normalt sett skal bildet på en flatskjerm ha høy kontrast og være skarpt. Dessverre speiler også alle flatskjermer tilbake en del av lyset i rommet. Jo mindre vi ser av oss selv, rommet og lamper, desto bedre blir opplevelsen av TV-bildene. Philips har en ny løsning på dette på sin nye toppmodell, med et nytt frontfilter som ligner øyet på et nattdyr.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les