Logo

IFA 2010 i Berlin Lyd

IFA holder fortsatt mål som trendsettende begivenhet. Messen er ekstremt viktig. Alle er der, den er godt besøkt, og den er fortsatt en av verdens største forbrukermesser - om ikke den største.
Les

IFA 2010: Bilde

Nå er det ikke bare flatskjermer som reklamerer med støtte for 3D. Hele vår hverdag, enten det er snakk om kamera, videokamera, laptop, flatskjerm, projektor eller spillkonsoll, er nå på terskelen til 3D.
Les

Altec Lansing iMT800

Alle som av en eller annen mystisk årsak savner den gamle ghettoblasteren kan igjen smile bredt. Altec Lansing iMT800 spiller høyt med mye bass og den går på batterier!
Les

Audio Pro LV2

Audio Pro LV2 er laget for de som vil ha trådløs lyd fra en PC eller Mac ut til et par virkelig gode aktive høyttalere. Men de har et par andre bruksområder som også er meget interessante.
Les

DALI Fazon Sat og Fazon Sub1

Dali lager en masse forskjellige høyttalere. Felles for samtlige er at man kan stole på at de er av høy kvalitet. Denne gangen har vi sett litt nærmere på deres kompakte Fazon 2.1-system, og som vanlig har vi hatt det temmelig hyggelig.
Les

Elac 310 CE stativhøyttalere

Hvis et par normalt store gulvhøyttalere hadde hatt den samme tettheten som disse velbygde minimonitorene, ville de veid omtrent 100 kilo. Til tross for sin kompakte fremtoning veier de 6,5 kg. Kabinett i aluminium, JET-diskant og et meget bra og skikkelig basselement er noen av påkostningene som ELAC mener skal til for å yte musikken full rettferdighet.
Les

High Resolution Technologies Music Streamer 2

Ikke la deg lure av størrelsen og utseendet, for HRT Music Streamer 2+ er en USB-dac av skyhøy kvalitet.
Les

HTX-22HDX Hjemmekinosystem

Onkyo har laget en interessant løsning for alle som vil ha færrest mulig komponenter stående i stua, men som likevel vil ha en brukbar lydopplevelse.
Les

LessLoss DFPC Signature

De låter fantastisk, er dyre og må kjøpes direkte fra produsenten i Litauen. Matematisk burde det altså være 2-1 mot kjøp, men har du først hørt dem, er du solgt.
Les

Philips Streamium MCi900

Stereoanlegget Philips Streamium MCi900 mangler espressomaskin og ryggmassasje. Ellers har den omtrent alt.
Les

Tunge hjemmekinoreceivere

I forrige utgave av Hjemmekino testet vi receivere i prisklassen rett på undersiden av denne ukens startfelt. Det er jo blitt i den rekkefølgen produsentene lanserer sine produkter. Hvilken receiver er best, og hva får du egentlig for mellomlegget opp til disse litt større forsterkerne?
Les

HD PVR Altibox

Med dagens krav til båndbredde hjemme, er det ikke lengre nok med en stusselig ADSL-linje. Det er fiber som er i vinden, og er man en av de heldige som får tilbud om dette, så er det noe man bør vurdere sterkt.
Les

Panasonic SC-HTB500

Med stadig tynnere TV-er sliter produsentene med å reprodusere lyd som kan gi lytteren særlig oversikt over det som foregår. Når Einar Lunde i Dagsrevyen høres ut som en litt stor Smurf forstår jo alle at TV-en behøver hjelp.
Les

Samsung HW-C700

Samsung er ikke den produsenten man første tenker på når man skal kjøpe receiver, men det kan det bli en snarlig slutt på. Er HW-C700 en konkurrent til Yamaha, Sony, Pioneer og Onkyo som er de tydeligste konkurrentene i denne prisklassen?
Les

SVS STS-02 Hjemmekinohøyttalere

SVS er kjent for sine utmerkede subwoofere, men det er all mulig grunn til å sjekke ut deres sortiment av hjemmekinohøyttalere. Denne 5.1-pakken er nemlig svært potent, og særdeles prisgunstig i forhold til kvalitet.
Les

Panasonic TX-L42D25

Selv om Panasonic er den soleklare kongen av plasmaskjermer, er det lurt å ha flere bein å stå på. LED- motorisert LCD for eksempel.
Les

Philips 40PFL5605H

Philips har virkelig fått satt designen sin på rett hylle, og det bidrar til å gjøre en flatskjerm til noe vakkert å hvile øynene på.
Les

Samsung 40C6740 LED LCD

Er man ute etter en slank, linjelekker TV og ikke har noen planer om å hoppe på 3D med det første, bør denne skjermen absolutt sjekkes ut.
Les

Samsung BD-C8900

Er du lei av mange bokser i racket under flatskjermen? Da er Samsungs BD-C8900 noe for deg.
Les

BeoVision 10-46

Skandinavia er viden kjent for sin design, og spesielt danskene har et ry å leve opp til. Bli med inn i Bang&Olufsens univers.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les