Logo

Cayin HA-2

Med et par gode hodetelefoner og den rørbestykkede hodetelefonforsterkeren til Cayin, er du sikret sommervarme året rundt.
Les

Monitor Audio PL200 + PLC150

Egentlig hadde jeg kun tenkt å teste de nye gulvstående høyttalerne PL200, men i og med at de har sin egen matchende senterhøyttaler ble det litt vanskelig å holde igjen. Erfaringene fra den store PL300 og PLC350 sitter jo fortsatt der i bakhodet.
Les

mbl 7008

mbl 7008 er et ypperlig eksempel på at tung Hi-Fi ikke nødvendigvis trenger å være tungt eller stort!
Les

Naim SuperNait

Naim er en britisk hifi-produsent med en tilhengerskare like fanatisk som den vestlandske indremisjon - og med tilsvarende fanatiske meningsmotstandere. Den største integrerte forsterkeren SuperNait er imidlertid så god at det er stor fare for et unisont «halleluja».
Les

NuForce Focused Field SC-700

Stort lydbilde og en luftig og oppløst lyd får du med høyttalerkabler fra NuForce.
Les

Hjemmekinoreceivere

Vi har testet Pioneer VSX-920 og Yamaha RX-V667.
Les

Kompakte hjemmekinosystem

Vi har testet kompakte hjemmekinosystem. Philips HTS9520, Samsung HT-C6930W 7.1 og LG HB965HT 5.1
Les

Onkyo PR-SC5507, PA-MC5500, BD-SP807

En hjemmekinoreceiver er flotte greier, men skal du ha en fleksibel og virkelig vellydende løsning virker det liksom mer fornuftig å kjøpe hjemmekinolyden som separate komponenter. Får du noe ekstra når du kjøper hyggelig prisede separate komponenter, eller er det faktisk slik at du mister noen ting?
Les

Hjemmenettverk , del 3

Selvsagt kan man dele bilder, musikk og andre filer som man har lagret. Det er bare å dele mappene i nettverket og tillate at andre ta se mappene. Med DLNA-støtte i datamaskiner, TV eller mediaboks blir det enda enklere å kommunisere med de delte mappene og vise filene på flatskjermen. En mediaboks uten DLNA-støtte fungerer også. Men hva skjer når man skrur av PC-en? I dette tredje avsnittet om hjemmenettverk gjør vi den lagrede underholdningen tilgjengelig fri fra PC, og drar nytte av nettverket. Men da har nettets hastighet noe å si.
Les

3D-flatskjermer

I flere år har vi hatt muligheten til å se film i 3D på kinoer og i fornøyelsesparker. Vi som reiser på messer har i flere år også sett 3D der. Nå er det hjemmemarkedet som skal erobres.
Les

JVC DLA-HD550

Siden JVC lanserte sin hjemmekinoprojektor HD-1 med sin egen D-ILA teknikk, har de vært ledende innen sortnivå. Tredje generasjon - DLA-HD550 og DLA-HD950 - følger tradisjonen med et dypere sortnivå og høyere kontrast enn noen andre projektorprodusenter greier. Men hvordan står det til med farger, former og bevegelser, og alle andre egenskaper som en god hjemmekinoprojektor skal greie? Og trenger man virkelig så avgrunnsdypt sortnivå i praksis?
Les

Projectiondesign F22

Projectiondesigns projektorer er ikke som andres. De bygges her i Norge og settes sammen av de mest eksklusive delene. De inneholder ofte funksjoner om muligheter som man ikke ser andre steder.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Kristian

Vi har vært hos Kristian på Jæren
Les