Logo

High-end messa i München

Norske importører og hifi-entusiaster valfarter hvert eneste år til Europas største hifimesse i München, men det var langt mellom de norske utstillerne.
Les

B&W 805 Diamond

Jeg får aldri bestemt meg om jeg virkelig vil ha en liten stativhøyttaler hjemme i stua. Først imponerer de voldsomt, så savner man dypbass nesten til det desperate, og når man endelig får noe som spiller bass, savner man stativhøyttaleren igjen.
Les

iPod-lydenheter

Man risikerer å bli ganske asosial hvis man sitter med iPoden hjemme med propper i ørene. Hvorfor ikke dele musikken man har samlet i denne lille gadgeten? Vi har testet seks kompakte systemer med iPod-dock, forsterker og høytalere. Går det an å få bra lyd fra din iPod? Ja visst!
Les

NuForce IC-700X

Skal du ha et par balanserte kabler til en hyggelig pris, er NuForce et glimrende alternativ.
Les

Stello Ai 500

Stello Ai 500 er forsterkeren for deg som trenger kraft, finesse, lekkert design og en innebygget konverter slik at du kan spille musikkfiler direkte fra datamaskinen din. Eller for deg som bare ønsker deg en rasende god forsterker til stereoanlegget ditt.
Les

Stello CDA 500

Stello CDA 500 er egentlig alt man kan ønske seg av en CD-spiller. Den ser fantastisk ut, låter veldig bra og kan avspille musikkfilene direkte fra datamaskinen din.
Les

Jamo D500 THX-høyttalere

Når man ser for seg et THX-system tenker de fleste på store og lite designorienterte høyttalere som behøver et dedikert kinorom å gjemmes bort i. Det har Jamo forsøkt å gjøre noe med dette kompakte og stilige høyttalersettet som uten problemer kan plasseres i en helt vanlig stue.
Les

NAD T785 HD

Mange lesere har lurt på hvorfor vi ikke har sett på NADs hjemmekinoreceivere på lang tid. Det er ikke vår skyld. NAD har hatt litt innkjøringsutfordringer i forhold til de nye HD-formatene, men nå er det på plass. Det er vi også.
Les

Onkyo TX-SR608

Etter introduksjonen av TX-SR605 har Onkyo vært med helt i teten i økonomisegmentet. Årets utgave setter åpenbart en ny standard i klassen.
Les

Yamaha RX-V667

Det er to produsenter som har levert utrolig gode og prisgunstige produkter den siste tiden, og det er Onkyo og Yamaha. Nå er det klart for neste generasjon fra Yamaha og da er spørsmålet om de «bare» har puttet inn HDMI 1.4 eller om de også har laget noe annet nytt og morsomt.
Les

Hjemmekinoskolen -Nettverk, del 2

I del 1 bygde vi ryggraden til et fleksibelt nettverk. Nå skal vi koble sammen datamaskin og TV, slik at bilder, musikk og film som lagres på dataen også kan vises og spilles av på Tv-en. Men så finnes det også innhold som krever datamaskinen for å vises. Hvordan håndterer man det på beste måte?
Les

Stor TV-test av 40-42-tommere

I denne testen har vi samlet 11 nye 40- og 42-tommere som for sikkerhets skyld må tåle sammenligning mot fjorårets EISA-vinner, Philips 9704. Resultatet er mildt sagt oppsiktsvekkende. Her er det nye kandidater til kongetronen. Kampen mellom plasma og LCD blusser også opp igjen. Dette er testen du ikke kan klare deg uten hvis du er ute etter en ny flatskjerm i sommer.
Les

InFocus SP8602

Etter å ha hatt kraftig fokus på høyt lysutbytte i mange år, er det gledelig at InFocus nå også vektlegger sortnivå som en vesentlig del av den gode hjemmekinoopplevelsen.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Leker for store barn

Leker for store barn
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Kjetil

«Houston, we have a problem» ? men det var for førti år siden. I dag er det ikke fullt så kritisk, men for den som satser og investerer stort i hjemmekino for de store lyd- og bildeopplevelsene, kan fortvilelsen ta overhånd når resultatet uteblir.
Les