Logo

High-end messe i München

Europas største hifimesse arrangeres hvert eneste år i München, men det var ingenting ved messa som tydet på finanskrise. Her var det drøssevis av anlegg til mange millioner kroner. Mange nordmenn var også til stede. Den største delegasjonen hadde Oslo Audio Society.
Les

Kudos Cardea C1

Er det noe som er typisk engelsk innen hifi, er det toveis stativhøyttalere. Kudos Cardea C1 skiller seg således ikke ut i det hele tatt. Hadde det ikke vært for at elementene kommer fra SEAS i Moss.
Les

Linn Klimax

I en tid hvor hardbarkede Hi-Fi-purister ikke lar seg avskrekke av tanken på å spille av musikk via harddiskbaserte medier er det håp for produsenter av tung Hi-Fi. Linn er bare én av de etter hvert ganske mange High End-leverandører, som kan levere løsninger i de gales liga.
Les

Meridian DSP 7200

Meridian DSP 7200 har både forforsterker, effektforsterker og delefilter innebygd i høyttalerkabinettene. Det er en litt uvanlig måte å gjøre det på, men det ville vært helt galt å si at dette konseptet ikke har noe for seg.
Les

Oyaide

Det er ikke bare selve strømkabelen som avgjør hvor god lyd du får i anlegget ditt, for Oyaide viser at kontaktene du fester i hver ende av strømkabelen også har betydning.
Les

Tannoy Definition DC10T

Hadde Tannoy Definition DC10T vært en bokser og du skulle møtt vedkommende i ringen, ville du snart sett både stjerner og planeter mens dommeren hadde telt deg sakte ut til ti.
Les

B&W CM5 ? stativhøyttalere

Med et vell av erfaring og teknologi forventes det mye av B&W når de kommer med nye modeller. Oppskriften er såre enkel også denne gangen: Gode elementer, kvalitetskomponenter i elektronikken og flott finish og bearbeiding av kabinettene. Kan dette egentlig slå feil?
Les

Earthquake Titan Tethys og Rhea høyttalere

Det finnes små høyttalere, litt større høyttalere, veldig store høyttalere og så er det Titan Thetys og Rhea. Det er heller ingen overdrivelse at dette låter nesten like stort som det ser ut.
Les

Budsjettreceivere

Det er ikke så lenge siden det å anbefale en receiver prisklassen under fem tusen kroner var helt uaktuelt. Det skyldtes ikke manglende evne til å underholde, men uten HDMI og HD-lyd kommer man liksom ingen vei nå for tiden.
Les

Lerreter

Det er selvsagt projektoren som lager bildet, men det er lerretet eller duken som viser det. Det spiller kanskje ikke så stor rolle om lerretet er dårlig så lenge projektoren ikke henger helt med, men en virkelig god projektor behøver et bra lerret for å komme til sin rett. Heng med i vår runde med lerret og se hva som kreves for at akkurat din projektor skal prestere på absolutt maksimum hjemme hos deg.
Les

Blu-ray spillere

Vi tester 5 nye Blu-Ray spillere. Panasonic DMP-BD60, Panasonic DMP-BD80, Samsung BD-P4600, Pioneer BDP320, LG BD370
Les

Philips Cinema 21:9

Mange trodde nok at med introduksjonen av widescreen- TV-er ville man bli kvitt problemet med sorte striper over og under bildet. Slik ble det som kjent ikke.
Les

Samsung 40B7070 LED LCD-skjerm

Det er en meget spennende flatskjermkatalog Samsung har å vise til denne sommeren. Stikkordene er «slank» og «design».
Les

Sharp LC-46DH77S

I forrige nummer stiftet vi bekjentskap med den rimeligste modellen fra Sharp med full-HD. Denne gangen rykker vi et hakk opp på rangstigen.
Les

Sony 40WE5

I dagens samfunn er man nødt til være miljøbevisst for å være trendy. Med ett fikk man en god grunn til å kjøpe ny flatskjerm.
Les

Sony VPL-HW10

Når produksjonskostnader og dermed utsalgspris reduseres, kaller vi det utvikling. Når dette gjøres uten å redusere ytelse, kaller vi det fremskritt. At Sony har gått for en rimeligere plattform med sin VPL-HW10 hersker det liten tvil om, men hvordan er det så med ytelsene?
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

NESTE NUMMER

Informasjon om neste nr.
Les

Ta med filmsamlingen på tur

Enten du sitter på fly, tog eller i baksetet av en bil, eller om det bare regner ute, er det greit å ha noe å gjøre for å få tiden til å gå. Du kan ikke ta med hele hjemmekinoanlegget på tur, men film kan du fortsatt nyte på iPoden. Vi viser deg hvordan.
Les

Månedens leder

Månedens leder.
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Dag

Dag fra Asker er av den typen entusiast som villig vekk lytter til andres erfaringer, deler opplevelser og bruker mye tid og krefter på å finne sitt nirvana. Om det er på grunn av dette han har blitt så ekstremt frittalende vites ikke, men at dette er et av de mest fargerike besøkene i Hjemme Hos-historien vil du nok være enig i.
Les