Logo

Calyx

Klasse D er fremtiden, spår mannen bak Calyx, Seungmok Yi. Det vil miljøkrav sørge for.
Les

Hifi- og hjemmekinomesse på Lørenskog

I midten av mars ble det arrangert hifi- og hjemmekinomesse i Lørenskog. Det gode været må nok ta på seg noe av skylda for at det ikke akkurat var trangt om plassene i lytterommene.
Les

THALES TURNTABLE

Sveitsiske HiFiction har fått mye oppmerksomhet rundt sine svært spesielle Thales-tonearmer. Da er det helt logisk at deres første platespiller er tilpasset tonearmene. Ikke omvendt.
Les

Amphion Helium 520

Det er mange muligheter nå for tiden til å lytte til internettbaserte tjenester med tilgang til fantastisk stort utvalg av musikk. Dessverre strømmes musikken meget sjelden i noe som nærmer seg CD-kvalitet, men i komprimerte formater som Ogg, MP3 og ACC. Finske Amphion mener at høyttalerne kan tilpasses disse forutsetningene.
Les

Artcoustic DFF 180-42 X2

Selvølgelig skal en høyttaler på denne størrelsen og i denne prisklassen spille skikkelig bass, men uansett hva du forbereder deg på blir du positivt overrasket. I kinoen vår var dette morsommere enn jeg har hatt det på lenge.
Les

B&W CM8

Vi var voldsomt fornøyde med den noe større modellen CM9 i en tidligere test. Nå har endelig den noe rimeligere, og noe mindre modellen CM8 entret markedet. Den klarer selvsagt å leve opp til forventningen, eller?
Les

Høyttalere, inntil 10.000,-

Selv om vi helst lytter til enda litt dyrere høyttalere, er det ikke til å komme fra at det er i denne prisklassen de virkelige store opplevelsene kommer til deg i forhold til kronene.
Les

WLM La Scala

WLM La Scala er en høyttaler det nesten er umulig å mislike. Det skyldes ikke minst at du kan finjustere lyden helt etter din egen smak.
Les

WLM Sonata

Det er noe helt spesielt med rørforsterkere sin gjengivelse av holografi og stemmer. WLM Sonata er en slik forsterker.
Les

LG BD670

Selv om den ikke er spesielt stor, har LG fylt den til randen med teknikk og løsninger.
Les

Marantz UD5005

Er du en av de som faktisk satt pris på formater som SACD og DVD-Audio, men som også vil ha en moderne Blu-ray spiller, kan man nå få en universell spiller som ikke koster alt for mye.
Les

Onkyo TX-SR609

Det er et eller annet med Onkyo og deres 6xx-serie som er med på å skape forventinger hvert eneste år. 2011 er åpenbart ikke noe unntak.
Les

AVfoundry VideoEq Pro

Elektronikkbransjen har i lengre tid pushet den ene fantastiske egenskapen og nyvinningen etter den andre. Men korrekt farge- og gråskala håndtering, ser vi dessverre kun fra noen ytterst få produsenter. Dette har AVfoundry valgt å gjøre med.
Les

Årets nye flatskjermer

I forrige nummer tyvstartet vi modellåret 2011 med Panasonic GT30. Nå løsner det virkelig med nye modeller fra LG, Sony og Panasonic.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Odd

Hjemmekinoer over det ganske land blir som regel bygget med en enorm entusiasme og innsatsvilje. De fleste av oss har vel også gått på en liten smell i slike sammenhenger, kanskje mest økonomisk. Når man først begynner å bygge så er det sjelden det planlagte budsjettet holder - og ikke ender med en fordobling, eller enda verre. Denne gangen besøker vi en selvbygger sombokstavelig talt gikk på en skikkelig helsemessig smell.
Les