Logo

Månedens leder

Månedens leder
Les

Gruppetest Dockingenheter for iPod/iPad

I et marked hvor nær sagt alle har enten en iPhone eller en eller annen iPod-modell, har det åpnet seg et voldsomt markedet for såkalte dockingstasjoner. Lyden er mildt sagt varierende, men de beste er sjokkerende gode, og i enkelte tilfeller også utrolig stilige.
Les

KEF Q300 stativhøyttalere

Det å dele opp musikken med flere høyttalerelementer er for å oppnå en mer lineær frekvenskurve, redusere ulike typer forvrengning og gjøre det mulig å oppnå en bredere spredning. Forskjellen mellom KEF og det fleste andre er at de i tillegg jobber hardt for å få til en høy punktformighet. Den nye Q-serien inneholder derfor åttende generasjon av KEF sin unike punktkilde - Uni-Q
Les

VTL TL-5.5 Series II Signature & VTL MB-450 Series III

En kvart million for en forforsterker og to enorme «varmeovner » er fryktelig mye penger, men vis meg den radiatoren du kan sitte foran i timevis med ørene på stilker og haka på knærne.
Les

XTZ Divine 100.49 høyttalere

Det er nesten fristende å kalle dette for en budsjetthøyttaler, men det virker jo litt drøyt når prisen er 40.000 norske kroner. Forklaringen ligger i at XTZ Divine er utrolig mye høyttaler for pengene, uansett hva man sammenligner med. Dette er high-end på budsjett!
Les

Anthem MRX 700

For et par utgaver siden testet vi for første gang en Anthem hjemmekinoreceiver. Den viste at Anthem hadde gjort en flott jobb med å ta med seg mange av de gode egenskapene fra de separate hjemmekinoproduktene over til receiverne. Denne gangen skal vi se på MRX700, den største modellen i receiverserien.
Les

Audio Pro Living LV3

Audio Pro har forstått at de må gjøre seg klare for å møte fremtiden. Det har de gjort på en tydelig og veldig smart måte. Living LV3 er siste tilskudd til den stadig voksende serien av smarte, trådløse høyttalere.
Les

KEF Q700, 600, 300, og 400B høyttalere - 5.1 oppsett

Med det gode resultatet til KEF Q300 i vår månedlige laboratorietest, og det faktum at det har kommet en helt ny serie Q-høyttalere fra KEF, tok vi likegodt inn en hel pakke for å teste i kinoen. Det ble faktisk ganske moro.
Les

Rotel RB-1572

Gode forsterkere er gjerne store, trenger god plass rundt seg og avgir en hel del varme til omgivelsene. Slik trenger det ikke å være.
Les

Yamaha RX-V371

Yamaha er første produsent ut med årets receivere. Den befinner seg i det rimeligste økonomisegmentet og heter RX-V371.
Les

BD eller BD

De fleste spillere for film som selges er nå Blu-ray, BD, siden prisene nærmer seg prisen på DVD-spillere. Men hvor stor er forskjellen mellom de ulike BD-spillerne? Hva skiller en spiller til tusen kroner og en til ti tusen kroner?
Les

Panasonic TX-50GT30

Endelig er vi kommet til den tiden på året hvor de nye flatskjermene begynner å komme ut på markedet. Årets første godbit fra Hjemmekino er Panasonic TX-50GT30.
Les

People Of Lava, Scandinavia

Hva med å ha hele verden for dine føtter ved hjelp av en fjernkontroll? Det er tanken bak den nettilkoblede flatskjermen til People Of Lava.
Les

Sony VPL-HW20

Utseendemessig er det lite som avslører endringer fra forrige modell, men basert på ytelse oppleves HW20 radikalt endret.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Knut

underholdningsÅrets vinterferie har vært preget av Ski-VM med late dager foran skjermen, enten i form av flate TV-er eller lerret med tilhørende projektor. Knut har sitt virke i den delen av offentlig sektor som har velfortjent mange feriedager i løpet av et år, akkurat som alle skoleelever. Dagens 15km resulterte i hederlig sølv og bronse til Norge, men vi skal ta revansje i løpet av kvelden - med hjemmekinoen til Knut som arena de neste timene.
Les