Logo

Hjemmekinoskolen - 3D

Nesten alle TV-fabrikantene satser nå på 3D. Vi gir her en mer inngående beskrivelse av hvordan teknikken fungerer. Vi har også hatt et eksemplar av Panasonics nye 3D-tv i testrommet og prøvd og testet selv. Hvordan kommer så den nye teknikken til å bli tatt i mot? At den gir en ny dimensjon på film er selvsagt, men kommer vi til å akseptere å ha mørke briller på oss i tv-sofaen?
Les

Messe på Thon Triaden i Lørenskog

Siste helgen i vinterferien var det på nytt duket for messe i Osloområdet. Noen syntes sikkert det var på tide! Etter alle de fornøyde tilbakemeldingene blir Hi-Fi og Hjemmekino trolig en årlig event.
Les

A.R.T. Moderne 10

Det er ikke nødvendigvis de produktene som overbeviser umiddelbart som vil tilfredsstille deg på lengre sikt.
Les

AVI Neutron 5 2.1-system

AVI Neutron 5 2.1-system er både høyttalersystem, integrert forsterker og en digital konverter i ett. Noen hevder at jo flere kokker jo mer søl, men her er alle gode ting tre.
Les

Hodetelefoner

Vi skal følge med på markedet av hodetelefoner fremover. Vi har allerede begynt, og denne gangen har vi tatt inn et knippe litt forskjellige modeller og sett om det er noen av dem som tilfredsstiller våre krav til lydkvalitet.
Les

Integrerte forsterkere

Med seks utmerkede produkter på testbenken må det nødvendigvis bli jevnt, og det er jo også interessant at den japanske forsterkeren gir klassiske engelske forsterkere kamp helt til døren.
Les

Ypsilon CDT-100

Nå har importøren mast på meg tre ganger allerede om jeg er ferdig med Ypsilon sin integrerte CD-spiller, men heldigvis har han ingen bil slik at han kan få kommet og hentet den.
Les

Denon AVR 4810 og Denon DBP4010UD

Denon har lange og gode tradisjoner å se tilbake på når det gjelder hjemmekinoprodukter. Både innen receivere og DVD-spillere har de aldri latt kompromisser stå i veien for målet om å gi kundene produkter som løser de oppgavene de er satt til å gjøre. Denon har en stor
Les

Receivere og 5.1 høyttalersystemer

Vi har i det siste hatt en god del komplette hjemmekino-løsninger til test. Noen fungerer fint nok, men vi synes vel egentlig at opplevelsen ikke akkurat griper tak i oss. Finnes det løsninger som gir den store kinofølelsen, og som kan kjøpes med et meget begrenset budsjett? Svaret er et rungende ja!
Les

Gruppetest Blu-Ray spiller

Siden det stadig kommer nye modeller, og det også finnes modeller på markedet vi ikke har sett på, samler vi denne gangen en blanding av nytt og «gammelt». Vi tester 3 Blu-Ray spillere
Les

JVC DLA-HD990

Når JVC annonserer en ny «superutgave» av sin beste hjemmekinoprojektor, er det ikke fritt for at forventningene i redaksjonen når nye høyder. En av de beste er blitt enda bedre, eller??
Les

Panasonic TX-50G20

Mens LG og Samsung på en måte har plasmaskjermer som et tilleggsprodukt til sine LCD-skjermer, er det totalt motsatt hos Panasonic. De har klokketro på plasmateknologien og kommer med en imponerende produktportefølge i år. Hjemmekino er som alltid først ute med de nyeste skjermene, og vi er ikke så rent lite stolte av å kunne komme med Norges første test av det som kommer til å bli en av storselgerne til Panasonic, G20-serien.
Les

Sony KDL 46NX700

Endelig har flatskjermtørken lagt seg og 2010 modellene begynner så smått å komme inn. Førstemann ut fra Sony er en modell med kant-LED, NX700.
Les

Årets første flatskjermer

Vi har lenge sittet foran Mac-en og speidet etter årets første flatskjermer uten å se en eneste en, men endelig var det lys i horisonten. To av de store var endelig klare til å starte modellåret 2010. Panasonic med plasmamodellen TX-P50G20 og Sony med sin kant-LED-modell KDL 46NX700. Ventetiden er over!
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les