Logo

ISE Messen Amsterdam 2011

I Hjemmekino er det alltid stas å dra på messer. På den måten får vi en intens dose med både informasjon og inntrykk som man vanskelig kan tilegne seg på andre måter. I tillegg må man være tilstede for å lodde stemningen. For første gang har vi nå satt kursen mot ISE i Amsterdam. Det blir garantert ikke den siste!
Les

Bang&Olufsen BeoSound 8

Det er mange produkter der ute som blir kjøpt av helt andre grunner enn at de spiller godt. Design blir nemlig en viktigere og viktigere faktor når man skal kjøpe elektronikk til hjemmet. Med BeoSound 8 har vi et produkt som ser flott ut, men som også spiller veldig godt. Kan det bli bedre?
Les

Forsmann Feed4

Kabler med lyd i toppklasse og et utrolig lekkert design betyr ofte svært høy pris, men norske Forsmann Feed4 bør være innenfor den økonomiske rekkevidden til mange.
Les

Hegel HD20 D/A-konverter

Vi skrøt mye av Hegel sin forrige D/A-konverter HD10, og det var absolutt på sin plass da vi kikket på enhetens gode forhold mellom ytelse og pris. Nå er det imidlertid klart for HD20, og den er faktisk skummelt mye bedre
Les

JBL Studio 180 - høyttalere

Målet om å få studiolyd hjemme er forståelig, men det er også noe som det er veldig vanskelig å oppnå. Selv om man går så langt som å kjøpe ekte studiomonitorer kommer man ikke i nærheten av kontrollrommets lydkvalitet.
Les

LG DP1W Mediaspiller

Det finnes et bra antall med ganske rimelige mediespillere, men det er vel knapt noen av dem som tilbyr lyd og bildeentusiaster det de egentlig er ute etter. Har LG med sin DP1 klart å gjøre noe med dette?
Les

LG N1A1

Har du en media-spiller, et Sonos-system eller en av Logitech sine Squeezeboxmodeller er det smart å skaffe seg en NAS, eller en lagringsenhet for hjemmenettverket
Les

Linn Black & Linn Silver

- Dette er de beste kablene vi har hørt, påstod Linns Alan Williams om Linn Silver til Hjemmekino i høst. Det var en påstand som måtte sjekkes ut.
Les

Ming Da MC84-CII

For under 6000 kroner får du en fullverdig integrert forsterker med innebygget DAC og iPod-docking. Den låter ikke ille heller.
Les

Monster Beats by Dr. Dre Beatbox - iPod docking

Etter å ha testet B&O sin BeoSound 8 hvor designet absolutt er en del av pakken, har vi plassert en Monster Beatbox på hylla hjemme - i hjørnet, akkurat slik Monster gjerne vil at du skal plassere den. At den spiller tøft er bare fornavnet.
Les

Sennheiser RS180

Har du noen ganger ønsket at du kunne lytte til musikk mens du beveger deg rundt i huset eller leiligheten, og spille en høyt uten å forstyrre de som gjør krav på absolutt stillhet til sine gjøremål?
Les

Logitech Squeezebox Touch

Logitech har med sine Squeezebox-enheter klart å få en posisjon blant nettverkspillerne som er ganske enestående. Det er vel egentlig bare Sonos som kan utfordre dem på brukervennlighet og lydkvalitet for pengene.
Les

Swans D1080MkII - Desktop høyttalere

Markedet er oversvømt av rimelige høyttalere til PC-bruk, men det er langt mellom de modellene som imponerer lydmessig. Swans er åpenbart ute etter å gjøre noe med akkurat det.
Les

Adcom GFA-7807

Er man ute etter et muskuløst effekttrinn i hjemmekinoen bør man definitivt se i retning av Adcom GFA-7807! Med 7 kanaler som hver kan levere 300 Watt bør naboene bestikkes før du setter i gang.
Les

Audio Pro Living LV.SUB Wireless Subwoofer

Vi har sett en del løsninger på trådløse subwoofere, men veldig ofte har dette vært ganske billige og enkle subwoofere som er levert sammen med en lydplanke eller et rimelig surroundsystem fra en av de store leverandørene. Nå har endelig Audio Pro gjort verden enklere for de som vil ha en subwoofer i stua.
Les

Boxee Box

Boxee Box er noe så enkelt som en klient som holder styr på bilder, musikk og video og gjør disse tilgjengelig ved hjelp av et enkelt tastetrykk, både fra lokale harddisker og Internett.
Les

Marantz AV7005 surroundprosessor og effekttrinn MM-7055/MM-7025

Hvor går veien når man har vært gjennom det som finnes av hjemmekinoreceivere, men er sulten på noe bedre? Til separate komponenter, selvsagt!
Les

SVS SB13-Pluss subwoofer

De som skal bruke subwooferen til både musikk og film, vil kanskje kikke i retning av et produkt som har hentet sin berømmelse et annet sted enn i hjemmekinoverdenen, hvis de vil sikre seg de aller beste musikalske kvalitetene. Det er det faktisk ikke noe grunn til.
Les

Velodyne SPL1000

Velodyne og SVS må vel nå nesten kunne sies å ha et solid tak på subwoofermarkedet når vi snakker om prisklassen over 10 tusen kroner. Det er det åpenbare grunner til, og de fleste årsakene fikk vi klart og tydelig bevist i testen av Velodyne SPL-1000 Ultra.
Les

XTZ 99 W12.18 ICE

XTZ er blitt en produsent man virkelig må regne med både når det gjelder hifi, hjemmekinopakker og subwoofere. Med 99W12.18 ICE langer de kraftig ut mot SVS, Velodyne, Klipsch og andre produsenter i kampen om subwoofertronen.
Les

Yamaha YSP 5100

Vi har etter hvert testet en god del av de såkalte lydplankene. Det fleste har faktisk vært meget gode, og i hvert fall når vi har sammenlignet ytelse med prislappen. Hva kan Yamaha få til med sin ganske så kostbare YSP-5100?
Les

JVC DLA-X7

Etter mange år med kun mindre oppgraderinger, har JVC endelig brettet opp ermene og lansert en banebrytende ny projektorserie.
Les

Sharp LC60LE925 / BD-HP90S

Selv om vi har rundet over til 2011 har en 3D-modell fra Sharp latt vente på seg. Vel, i alle fall til nå. Vi skal se nærmere på toppmodellen fra Sharp.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Erik

Vi besøkte Erik på slutten av fjoråret, faktisk et par dager før julaften. Tidspunktet var kanskje ikke det aller gunstigste, for skuffelsen var i alle fall stor dersom man skal beskrive uttrykket til ungene som åpnet ytterdøren og oppdaget at det ikke var julenissen som stod der.
Les