Logo

Lydmagikeren!

«Størrelse er ikke alt» er det noen som sier. Vel,i de fleste tilfeller har jeg som oftest ment at det er en parallell mellom størrelse og ytelse.
Les

HiFiMan HE-500 vs Audeze LCD-2 Rev 2

På dagens hodetelefonhimmel er HiFiMan og Audeze blant de stjernene som skinner aller sterkest for øyeblikket. Hjemmekino tok utfordringen med å teste to av de virkelige tungvekterne på den internasjonale hodetelefonarenaen mot hverandre. Det skulle vise seg å bli en lang, hard og jevn fight.
Les

Vanedannende lydopplevelser

Det er selvsagt forskjell på høyttalerne i denne prisklassen. Noen få spiller all musikk like godt enten det er klassisk, jazz, pop eller rock, mens noen spiller ekstremt bra innenfor en eller flere sjangere.
Les

Reale Dansker

Jamo, for tiden eiet av Klipsch, har siden 1968 levert høyttalere av nær alle mulige typer og varianter til musikkelskere over hele verden. Mitt første bekjentskap med Jamo var med et par heftige D265 montert i oppholdsrommet på skolen. De har alltid levert mye lyd og kvalitet for pengene, og det skal derfor bli interessant å se hva S 608 presterer.
Les

Brutalt hakeslipp

I et par måneder har jeg lurt på om jeg skulle bytte høyttalere, men etter å ha hørt disse forsterkerbeistene, blir høyttalerne stående, og jakten på ny forsterker er i gang.
Les

Sjeldent mye lyd for pengene

Vi ønsker at alt vi tar inn til test skal være flott, godt og interessant, og blir vel sjeldent voldsomt skuffet, men vi blir liksom ikke fullstendig overveldet, heller. Det hadde vært moro om Dali Zensor kunne gjøre noe med akkurat det.
Les

Massivt og tungt

Det er denne klassen de virkelige hjemmekinoentusiastene legger pengene når de skal kjøpe seg elektronikk. Noen går enda litt kraftigere til verks, men har du et rom av vanlig størrelse kommer du veldig langt med en av disse produktene.
Les

Her får du mest for pengene

De dyreste flatskjermene er som regel best og de billigste finnes kun for å lokke kundene til butikkene. Unngå disse! I denne testen har vi vandret et par steg ned fra toppen for å prøve å finne de kvalitetene og funksjonene vi finner på toppmodellene uten å måtte betale den ekstra prisen. Finnes det slike flatskjermer?
Les

Over dammen

Det har lenge vært litt stille fra InFocus, men den nye modellen SP8604 har den amerikanske produsenten tenkt å vise muskler igjen.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Julegavetips

Årets julegavetips
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les