Logo

Davone Rithm

Davone Rithm ser ut som den først og fremst er designet for og av interiørarkitekter. Så feil kan man ta.
Les

Electrocompaniet PD-1 og EMS 1

Markedet for DA-konvertere og smarte USB-løsninger for de som koble til en PC, blir det nok mange av fremover. Mens vi venter kan vi hygge oss med denne smarte løsningen fra Electrocompaniet.
Les

Infinity Primus II 250 gulvstående høyttalere

For å hente frem en vellydende høyttaler for kun tre tusen kroner er det viktig å gjøre de riktige kompromissene. Infinity blindtester sine egne prototyper så vel som konkurrentenes høyttalere for å fastslå hvilke egenskaper hørselen prioriterer. Resultatet av denne og deres øvrige forskning kan man blant annet merke på Primus-seriens meget høye lydkvalitet.
Les

Soulution 745

Jeg vet hva du tenker. Ingen normale mennesker bruker 360.000 kroner på en CD- og SACD-spiller. Heldigvis er ikke normalitet noe å trakte etter.
Les

Yamaha NP-S2000

Nå er ikke nettverkspillere årets store, overraskende nyhet, for vi har allerede sette gode spillere fra blant annet Bladelius, Linn, Musical Fidelity og Naim. Det som er spennende er om Yamaha har noe de andre ikke har, og om de har forstått at det ikke bare er nettverk-eksperter som skal bruke dette utstyret.
Les

Dali Ikon 6mk2, Vokal mk2, Ikon 1 mk2, Ikon Sub mk2

I forrige utgave av Hjemmekino testet vi en del aktuelle høyttalere i prisklassen mellom 10 og 15 tusen kroner. Vi fant at det var veldig vanskelig å komme utenom Dali Ikon 6 mk2 når vi skulle gjøre opp status. Fungerer disse høyttalerne like godt i hjemmekinoen?
Les

Rimelige receivere

Selv om de produktene vi har testet denne gangen har en meget hyggelig prislapp, og til og med kan kjøpes til enda hyggeligere priser i markedet, svinger de beste seg opp til imponerende høyder. Vi har testet hjemmekinoreceivere.
Les

HD PVR Technisat Digicorder S2X plus

Canal Digital har fått mye pepper for sin HD PVR og softwaren på denne. Finnes det alternativer der ute?
Les

Flatskjermer mellomklasse

Å finne en riktig god TV uten å ta hensyn til prisen er ikke vanskelig. Det går også fint å finne gode flatskjermer selv om man går noen steg ned på prisstigen.
Les

Philips BDP8000 Blu-ray spiller

Man trenger ikke å velge mellom tekniske nyvinninger og design når man faktisk kan få det hele i en og samme boks.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Årets julegavetips

Årets julegavetips
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Jan

Det er neimen ikke alle lyd- og bildegale entusiaster - med både kone og to barn - som får utfolde seg slik som den karen vi har besøkt i denne utgaven av Hjemme hos. Og når galskapen er minst like stor hos kona, er det duket for en lengre aften med store opplevelser på alle plan.
Les