Logo

Horten holder koken

Hifimessa i Horten lokket publikum med flere premierer, og med mye flott og dyrt utstyr.
Les

Digital portåpner

Med én optisk, én koaksial og to USB-innganger har Burson DA-160 det som trengs av innganger for å holde de fleste fornøyd.
Les

Milde Moses, for en mellomtone!

Liker du akustisk musikk og gode vokalopptak gir Conrad-Johnson ET5 deg garantert lydnirvana.
Les

Diva til forlystelse

Til tross for at det allerede for lenge siden ble klart at høyttalerkabinetter med rette vinkler ikke er den best løsningen, er mesteparten av det som for tiden lages av nettopp denne typen. På samme måte som med sine mer ekstreme produkter viser Anthony Gallo med dette satellittsystemet at det finnes gode alternativer.
Les

Dynamisk nykommer

Et av de nyeste og mest spennende merkene på «head-fi»-markedet i øyeblikket er kinesiske HiFiMan. De siste 2 årene har dette lille firmaet levert noen av de største «snakkisene» på hodetelefonforum over hele verden. Sistemann ute er modellen HE-300, som til en meget beskjeden pris etter sigende skulle kunne ta kampen opp med de aller beste på markedet. De er tøffe i trynet disse kineserne, holder HE-300 ord?
Les

Morsom prisklasse med mye lyd for pengene

For alle som ønsker seg høyttalere med nær high-end lyd, og som samtidig kan drives av relativt fornuftige forsterkere, er prisklassen vi tester denne gangen midt i blinken. I tillegg er det morsomt å se hva som har skjedd med høyttalere i prisklassen opp til 25 tusen.
Les

Koster litt, med det tåler vi

Det koster litt å gjøre det virkelig ordentlig, og ikke gjøre lydmessige kompromisser. iNova er noe så sjeldent som en forsterker med en digital iPod-dock, en rørbestykket forforsterker koblet sammen med en strømsterk forsterker. Resultatet er ekte, god og levende musikk.
Les

Ørevennlig kabler

Med priser fra under 1000-lappen til over 200.000 kroner for et par signalkabler, har Transparent noe for en hver lommebok. Kanskje er MusicLink Plus noe for et hvert øre?
Les

Noe for enhver smak

Alle merker med respekt å melde, har en Blu-ray spiller i sortimentet når vi skriver 2011. Vi ser på modeller fra Denon, Yamaha og Pioneer.
Les

Filmmoro i budsjettklasse!

En 5.1-høyttalerpakke som kan gi strålende lydopplevelser til en pris rett i underkant av seks tusen kroner? Ja, kanskje du er like skeptisk til det som jeg var, men fakta er at Pro Cinema 600 fra Definitive Technology gjorde skam på den skepsisen rimelig fort.
Les

Som vanlig er dette veldig moro

Vi har allerede testet Pioneer, Onkyo, Yamaha og Denon i denne prisklassen og nå har vi gjort oss ferdige i og med testene i dette nummeret av Harman/Kardon AVR 365 og Marantz SR 6006.
Les

Kompakt vellyd

I en perfekt verden burde alle ha rom og plass til et komplett 7.1 hjemmekinoanlegg, men slik er ikke realitetene. Heldigvis finnes det smarte løsninger som løfter lyden bort fra TV-en og gir deg en smak av hjemmekino.
Les

Tynnere enn de fleste

Til tross for den manglende tykkelsen, kommer LG sitt flaggskip med bakmonterte LED-dioder og lokal dimming.
Les

Breddeidrett

Vel, det er vel strengt tatt ikke sport denne modellen først og fremst er myntet på, men at den økonomisk når bredere ut enn Cinema 21:9 Platinum er vi rimelig sikre på.
Les

System kampen

Når giganter som Sony og Panasonic kommer med nye projektorer, lytter hjemmekinofansen. Når det i tillegg er to enheter som ligger på samme prisnivå, men har forskjellig teknikk, blir det enda mer spennende med en direkte sammenlikning.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les