Logo

Intervju med Avid

Conrad Mas har aldri vært redd for å gå sin egne veier. I oktober tok den ivrige briten bak Avid turen til Oslo.
Les

Cayin MM-2

Et par lettdrevne høyttalere og en USB-ledning fra datamaskinen din er alt som trengs. Cayin MM-2 fikser resten.
Les

Gulvstående høyttalere

Man skulle kanskje tro at man har kommet så langt det er mulig å komme når det gjelder utvikling av høyttalere. Heldigvis er det motsatte tilfelle. Høyttalerne blir faktisk klart bedre for hver gang vi gjør en sammenligningstest.
Les

Gruppetest hodetelefoner

Vi tester en rekke av markedets mest populære hodetelefoner.
Les

Micromega PA-20/PW-250/CD-30

Hvem husker ikke Stage-spillerne til Micromega, eller de todelte spillerne der drivverket hadde lokk som en platespiller. Nå er franskmennene tilbake igjen med utrolig lekre produkter i høyst betalbare prisklasser.
Les

SONOS ZonePlayer S5, ZP90, ZP120 og BR100 Bridge

Det finnes nok av løse komponenter og mediespillere som kan frakte lyd trådløst rundt i hjemmet, men vi har ikke sett noen som er i nærheten av SONOS sin enkelhet og brukervennlighet. Den nye kontrollflaten som nå er tilgjengelig på iPad, er i tillegg nær genial.
Les

Boston TVee

I en verden hvor de fleste nesten får sjokk når de kobler til den nye flatskjermen, og hører hvor latterlig dårlig TV-lyden på nyanskaffelsen faktisk er.
Les

Canton Movie 85 CX. 5.1 høyttalersystem

De fleste høyttalerkjøp gjøres nok med tanke på lydkvalitet. Det er vel egentlig få som kun kjøper høyttalere som et innredningselement. Men hvis man klarer å hente frem et produkt som både smelter inn i møblementet og samtidig gjengir musikk med høy lydkvalitet er det absolutt mulig man har en vinner.
Les

Epik Empire Reference Subwoofer

Epik Empire Reference er en subwoofer av det store og imponerende slaget. Dette er avgjort ikke noe du plasserer i stua uten å foreta særdeles vriene forhandlinger med de andre i husstanden. Derimot er den perfekt for deg som vil ha mye og dyp bass i en dedikert hjemmekino.
Les

Panasonic SC-HTB500

Dagens flatskjermer er så slanke og nette at det knapt er plass til høyttalere i kabinettet. Her er løsningen!
Les

Gruppetest Hjemmekinoreceivere

Denne gangen beveger vi oss på kanten av high-end innen hjemmekinoreceivere, når vi entrer prisklassen mellom 15 og 20.000 kroner. Dette er klassen for de seriøst dedikerte entusiastene. La moroa begynne!
Les

Swans RM600F, RM600C og RM600R

Vi har tidligere testet de meget gode høyttalerne Swans M6, og har funnet de så gode at vi stadig vekk benytter dem lyttereferanse i prisklassen mellom 20 og 30 tusen kroner. Nå har Swans lansert en enklere utgave, som har teknikken til M6, men med rimeligere kabinetter. Kan vi få den samme lyden for mindre penger?
Les

Velodyne CHT-12Q

Velodyne er en av våre, og veldig mange andre sin soleklare favoritt blant subwooferne takket være sine store allroundegenskaper og høye underholdningsfaktor.
Les

3D plasma XL

Har man ikke plass til en projektor og et lerret, finnes det allikevel alternativer som kan kjøpes uten å tømme lommeboken totalt. Gjør deg klar for kjempestore plasmaskjermer.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les