Logo

Moderne løsninger

Høyttalere er ikke hva de engang var nå for tiden. De er i ferd med å få innebygde forsterkere og de blir også trådløse. Det er en utvikling som gjør det enklere for brukeren å plassere høyttalere i stua, men hvordan står det egentlig til med lydkvaliteten?
Les

Flate høyttalere for flate tv-er

Siden introduksjonen av flate TV-er har det vært en økt etterspørsel etter høyttalere som matcher og som er like plassbesparende. Svenske DLS tror fortsatt på en trend som går mot maksimal funksjonalitet, men uten særlig synlig teknikk slik som det er blitt på det amerikanske markedet.
Les

Etterlengtet Fidelio

I år etter år har Apples produkter fått all oppmerksomheten fra de som lager tilbehør som høyttalerdokker. Philips bryter dermed en barriere med sin dokkinghøyttaler for Android.
Les

Skulpturell sinnatagg

JBL har tradisjon for å lage produkter som skiller seg litt ut i mengden. Onbeat Xtreme er ikke noe unntak.
Les

Knyttneve i silkehanske

Musical Fidelity imponerte med sin integrerte M3i da den ble testet ut i julinummeret av Hjemmekino. Helt siden den tid har jeg verket etter å teste ut storebror. Hva skjer når vekten og prisen dobles fra M3i? En hel del, skulle det vise seg.
Les

Det er det indre som teller

Neat Ultimatum XLS er ikke som andre stativhøyttalere. Hvor mange vet du om som har tre diskanter og to basselementer?
Les

Synergieffekten

Med effektforsterker og høyttalere fra samme fabrikant burde forholdene ligge til rette for en ypperlig match. Olympia Mini skuffer definitivt ikke.
Les

DAC skal du ha!

HIFI-verden er full av mer eller mindre vellykkede merkenavn, men sjelden har jeg opplevd et snodigere merkenavn enn Peachtree Audio. I løpet av testperioden ble jeg stadig sulten på mer, men ikke på fersken. Musikk derimot kunne jeg ikke få nok av når den nye iDac stod for serveringen. En særdeles dyktig kelner, skulle den vise seg å være.
Les

Dynamisk og effektiv

Vi hører rett som det er om forsterkere som er digitale, men når vi går teknologien litt etter i sømmene er det stort sett basert på et eller annet analogt utgangspunkt. Det betyr ikke at produktet fortsatt kan levere hyggelige lydopplevelser. Slik som Primare i32.
Les

Sonos: Så enkelt kan det gjøres

Det har lenge vært mulig å spille av musikk i flere rom eller soner, fra for eksempel en hjemmekinoreceiver. For de fleste har det å legge opp kabler og manglende brukervennlighet vært et uoverstigelig hinder. Finnes det derimot noen helt problemfrie systemer som greier alt trådløst? Endelig har vi svaret.
Les

Dypets herrer

Det må en subwoofer til for at det skal bli noe moro i hjemmekinoen, og det har både de som lager film og de som produserer morosakene forstått. Kanskje det er på tide at stereofolket også griper begjærlig tak i subwooferen og ikke bare påstår at den er vanskelig å integrere.
Les

Avansert teknikk

Vi har høye forhåpninger til denne pakken fra Elac. Teknikken, elementene og designet legger alt til rette for en veldig hyggelig stund i hjemmekinoen. I tillegg vet vi jo allerede at FS247 spiller musikk på en veldig flott måte.
Les

For ekte hjemmekinoentusiaster

Onkyo lager veldig gode receivere, men det er kanskje ikke nok for de som vil ha enda litt høyere kvalitet og enda mer krefter. Da er alternativet prosessoren PR-SC5509 og den store 9-kanals effektforsterkeren PA-MC5500.
Les

Liten, og sint som ei fele

Den første gangen jeg hørte PSB Imagine Mini var på Paul Barton sin visning av høyttalere på CES i Las Vegas for nesten et år siden. Nå står de endelig og spiller i kinoen med litt ekstra hjelp i bassen fra subwooferen HD 8. En perfekt match!
Les

Yamahas beste spiller

Med en helt ny receiver serie i år, Aventage, følger Yamaha nå opp med en multikunstner som matcher.
Les

Optomalt

Det er godt og vel to år siden at vi fikk æren av å teste HD82, den siste Optoma-projektoren. Nå står etterfølgeren i testrommet, HD83, som først og fremst lokker med 3D-funksjonalitet.
Les

Billig og bra!

Alle vil kjøpe den billigste og beste flatskjermen. Dessverre eksisterer ikke den perfekte kombinasjonen, men det finnes mange prisgunstige kompromisser som kanskje passer som hånd i hanske hjemme hos deg. Her har du flere å velge blant!
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les