Logo

Besøk hos Bladelius

I stedet for å produsere i Kina eller Asia og sende til Sverige, lager vi i Sverige og sender til Kina, sier Mikael Bladelius. I løpet av 14 år har han bygd opp varemerket Bladelius sammen med sin kone Minja.
Les

Denon PMA-A100/DVD-A100/DP-A100

Hadde alle hundreåringer vært like sprelske som jubileumsproduktene til Denon, kunne vi spart voldsomt med penger på eldreomsorg.
Les

Electrocompaniet ECI 5 Mk II

Hvis du ikke har behov for et par kjempestore høyttalere kan det å kjøpe seg et fantastisk stereoanlegg bli mye rimeligere enn du tror. Du kan for eksempel begynne med en Electrocompaniet ECI 5 Mk II.
Les

Aaron No.1a

Det finnes en enkel vei til suksess innen hifi. Lag et produkt som ser bra ut, låter ypperlig og har en hyggelig pris. Kanskje ikke helt enkelt, men tyske Aaron ser ut til å ha oppskriften.
Les

Mark Levinson 532, 326S, 512 og JBL K2

Mark Levinson er noe av det aller ypperste som går an å skaffe av elektronikk for tiden. Med en full pakke stereo-elektronikk koblet sammen med den gedigne høyttalere JBL K2 er det duket for noen av de største lydopplevelsene vi noen gang har hatt i kinoen vår.
Les

Triangle Comete Ex

Til tross for at Triangle Electroacoustique er en av Frankrikes tre største høyttalerprodusenter er dette mitt første møte med dem. Uten å avsløre for mye har høyttalerne vi har testet denne gangen en del interessante og unike egenskaper.
Les

Hjemmekinoskolen: Bedre lyd fra flatskjermen

Som Jokke en gang sa; alt kan repareres. Selv den dårlige lyden fra dagens flate bildeformidlere kan enkelt gjøres om til en god opplevelse.
Les

Canton Chrono Movie

Canton er de overlegent største på det tyske markedet, og når vi ser på hvordan disse høyttalerne er laget forstår vi hvorfor tyskerne er blitt glad i dem. Holder lydkvaliteten like høy standard som finish og utførelse?
Les

GT5: Moro for gutta

Hva er vel mer moro enn å fyre opp spillmaskinen, sette på TV-en og benke seg i sofaen noen timer for en runde med bilspill på TV-en?
Les

Rimelige flatskjermer

I det forrige nummeret hadde vi seks modeller i mellomklassen på testbenken. I dette nummeret fortsetter vi med seks nye modeller som vi testet samtidig, men i denne omgangen er prispunktet senket ned enda et par knepp.
Les

Panasonic DMP-BDT100

Om storebror DMP-BDT300 ble litt i dyreste laget, er nå Panasonic ute med en nedskalert utgave som kanskje passer bedre for lommeboken.
Les

Philips BDP9600

En av fjorårets absolutte Blu-ray favoritter var Philips BDP-9500. En bunnsolid og underpriset spiller som imponerte stort. Nå er det kommet en avløser på markedet. Er den like imponerende?
Les

Sony VPL-VW90ES

Med tredje utgave på samme plattform, har Sony trukket et ess ut av ermet. Referansen har fått en ny og spennende funksjon!
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Bjørn

Vi opplever det gang på gang; entusiasmen for lyd og bilde kjenner ingen grenser! Det finnes, etter det vi erfarer, ingen aldersbegrensning - verken i øvre eller nedre gruppe. Det betyr også ytterst lite hvor sentralt man bor.
Les