Logo

Hjemme hos Einar

Djevelen bor i indre Østfold, i alle fall hvis vi snakker om oppgraderingsdjevelen. Personen vi besøker denne gangen har testet ekstremt mye utstyr før han har havnet der han er i dag, noe det i følge han selv definitivt var verdt. Resultatet er en fabelaktig kino, samt et stueanlegg som slettes ikke spiller så galt.
Les

Cayin SP105i

Test av Cayin SP105i, en hifi novelle
Les

Linn Akurate komplett anlegg

Du trenger ikke være hififreak for å få Linn Akurate til å låte godt. Her er det bare å plugge i og spille til øyet og øret blir stort og vått.
Les

Aurum Cantus V3M

Med en finish av en annen verden, og en lyd som holder følge, virker prisen på drøyt 18.000 kroner for disse høyttalerne inkludert spesialtilpassede stativer rent latterlig.
Les

Blue Sky EXO

Før jeg hadde spilt en hel sang på Blue Sky EXO ringte jeg importøren for å spørre om pris. En i redaksjonen mente den kostet rundt 5000,-, noe jeg ikke trodde et sekund på ? den måtte da koste mer enn det? Sannheten var at det var langt billigere!
Les

Denon S-302

Denon pøser på med produkter for hjemmekinomarkedet, og har mang en gang vist at de liker å lede an på teknologifronten. Hva får vi når de putter det ypperste av teknlogi inn i en liten boks? Et teknologisk fullspekket komptaktanlegg selvsagt!
Les

GamuT DI 150

GamuT! Selv den mest påståelige prototypen av Øystein Sundes Hi-Fi-selger Ståle Krapyl vil nikke anerkjennende til navnet. Danske GamuT sin integrerte forsterker DI 150 koster det hvite ut av øyet for de fleste av oss, men de heldige som kan ta seg råd til denne ikke vil angre. Danskene viser at de kan mer enn bare tivoli, røde pølser og øl.
Les

Holfi Xenia

Du milde skaper for et smekk. Dee Dee Bridgewater har nettopp klasket til på tamburinen sin med en kraft som gjør at jeg blir sittende å måpe. Hifi er definitivt en morsom hobby, men ikke alltid like sjokkerende dynamisk som med Holfi Xenia.
Les

Marantz SA-11S2, SM-11S1 og SC-11S1

Stereo er på vei tilbake ut av skyggen fra surround. Når vi vet at surround for de fleste er ensbetydende med et kjipt plastikkanlegg fra en av de store elektronikkgigantene, er det kanskje like greit. Hva med å åpne lommeboka skikkelig, og ta del i en verden hvor godlyden virkelig åpenbarer seg? Marantz sin nye lydfilosofi vil til og med gjøre det litt enklere.
Les

Naim cdx2

Jeg vet jeg stikker hånda inn i et vepsebol, men Naim CDX2 gjør seg best i et rent Naim-anlegg. Da er den til gjengjeld veldig god.
Les

Panasonic DMP-BD10A

Med første generasjon vel blåst, er nå Panasonic klar med generasjon to. Er det revolusjon eller evolusjon som blir konklusjonen?
Les

Onkyo DV-HD805

Toshiba har lenge vært alene om å levere HD DVD-avspillere på markedet, dersom vi ser bort fra HD DVD-drevet til XBOX360. Nå er endelig ventetiden over for Onkyo, som nå har fått den flunkende nye DV-HD805 ut i butikkene.
Les

PS Audio Power Plant Premier

PS Audio er produsenten som lager de mye omtalte Noise Harvester vi testet for en tid tilbake. Den gang ble vi ikke imponert, men produsenten tok det hele med fatning og sendte oss sitt prestisjeprodukt, Power Plant Premier. Hva kan en strømrenser til bortimot tjue tusen gjøre for lyden?
Les

6 surroundreceivere

På bare noen år har receiverne i prisklassen rundt ti tusen kroner vokst kraftig og blitt store, tunge og meget velspillende. Tester vi har gjort i det siste tyder sterkt på at vi her snakker om den prisklassen som gir absolutt mest lyd og kinoopplevelser for pengene.
Les

Epson EMP-TW2000

Er det et gjennombrudd for LCD-projektorene vi her er vitne til? Kontrast har alltid vært teknologiens flaskehals, men her viser Epson vei mot en ny vår.
Les

HD-Ready flatskjermer

I disse tider går utviklingen i rekordfart. Det er tross alt ikke så lenge siden alle skulle ha en HD-Ready flatskjerm. Nå er det full-HD som er på alles lepper. Allikevel mener vi at det er mange som bør styre unna dette og velge en skjerm som ?kun? er HD-Ready. Vi tester ? JVC 42P80BU, LCD ? Toshiba 42C3500PG, LCD ? Sony KDL-40S3000, LCD ? Samsung PS42Q96HDX, Plasma ? Pioneer PDP 4280XA, Plasma
Les

Sanyo PLV-Z2000

Etter å ha ?hoppet over? 1. generasjon full-HD, kan det virke som om Sanyo har brukt tiden godt. Resultatet er en fremragende projektor, med egenskaper det er lett å like. Er den også markedets mest stillegående?
Les

Månedenes filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les