Logo

Philips lanserer Android på TV

Philips lanserer nå de første TV-modellene som er utstyrt med Android. Android er i dag kjent som det mest brukte operativsystemet for mobiltelefoner og nettbrett.

Innholdmessig er det er stor forandring da Andriods opperativsystem tilbyr alle Google’s play-tjenester, utover Philips egen Smart-portal som i dag inneholder blant annet Netflix, Viaplay, Spotify, SF Anytime m.m.

For den spillintresserte forsterkes spillfølelsen med «Philips Ambilight TV – powered by Android», takket være den raske Android plattformen og med Google Play Stores brede spillutvalg. Det blir i tillegg enklere da de fleste håndholdte spillkontroller kan brukes.

Philips patenterte bakrgunnslys Ambilight, tar også et steg inn i spillverden da lyset kan stilles til Game-mode, hvilken innebærer superrask lys og fargeforandring som følger spillets dynamikk.

Ytelsesmessig innebærer den nye generasjon «Philips Ambilight - Powered by Android» et stort løft. Philips prisvinnende teknik for å forbedre detaljerikdommen kan nå med mer kraftfulle quad-core prosessorer brukes med full kraft i overgangen til 4K Ultra HD med vesentlig forbedret bildekvalitet som resultat.

Generelt er Philips Ambilight TV 2014 mer brukervennlig enn noensinne. Med doble twin-tuners innebygget i TVen forenkles innspilling da det er mulig å se på et program samtidig som et annet spilles inn. Fjernkontrollen har dessuten tastatur, en innbygget «point and click» mus og mikrofon for Google søk. Med Apple iOS-baserte produkter vil deling av multimedia filer og fjernkontrollsfunksjoner fungere like bra som tidligere.

Det nye smart kameraet som finnes integrert i flere av årets modeller har flere funksjoner. Adaptiv picture quality, som innbærer tilpassing av bildekvaitet til forbrukerens posisjon i rommet. Via kameraet går det også å styre visse TV-funksjoner ved hjelp av håndbevelgelser, kameraet kommer naturligvis også til å fungere til Skype.

Modellene med Android som blir lansert er:
Annonse